Vul hier de enquete in:

Help mee om Haren duurzaam te maken

Ook voor Haren is een duurzame toekomst belangrijk. Daarom start de kersverse coöperatie Duurzaam Haren samen met studenten van hogeschool Van Hall Larenstein met een onderzoek naar de duurzame wensen van inwoners en ondernemers in onze gemeente.

De studenten stellen zich graag zelf voor: “Wij zijn tweedejaars studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving aan Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden. De aankomende 9 weken gaan wij samen met Duurzaam Haren een onderzoek uitvoeren op het gebied van duurzaamheid. Wij voeren een studieopdracht uit met o.a. een online enquête in Haren. Wij gaan onderzoeken of er interesse is in de initiatieven van coöperatie Duurzaam Haren om van Haren een duurzame gemeente te maken met projecten op gebied van bijvoorbeeld duurzame energieopwekking, elektrische mobiliteit en voedsel.”

Om tot een betrouwbaar resultaat te komen hebben wij uw hulp nodig! Die hulp bestaat uit het invullen van een korte vragenlijst. Dit zal hooguit 10 minuten in beslag nemen. U kunt de enquête invullen van vrijdag 3 maart tot zondag 19 maart.

Start de enquete

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Christy Eijkelkamp, Lars van Gorp, Isa Jansen of Lorkeers, Jorn Koster, Niek Oosterbaan & Jesse Piët